News

Digital Park organizează o licitație publică în vederea închirierii unui spațiu pentru activități de alimentație publică și servicii de preparare și servire a mesei.

Digital Park este primul parc IT din Moldova, care a fost proiectat ca un ecosistem complex pentru a găzdui companii IT, atât locale cit si străine. IT Park-ul este nu doar un spațiu revoluționar ce se adaptează la toate generațiile de companii și antreprenori, ci și o platforma industriala, un ecosistem business și în același timp un proiect gândit sa răspundă și nevoilor urbane, fiind gata sa preia rolul de centru alternativ al Chișinăului.

Participă la licitația pentru proiectarea primului restaurant în cadrul Digital Park, anume ideea ta poate fi reflectată în primul Park IT din RM. Digital Park își propune să creeze un eveniment în care companiile care doresc sa închirieze acest spațiu, să propună un concept de amenajare ambientală și de dotare tehnologică pentru spațiul care fac obiectul licitației. Digital Park dorește sa creeze pentru rezidenții si oaspeții săi spatii in care ei sa se bucure de pauze si preparate delicioase.

Dezvoltarea parcului este planificata in 3 etape. Prima etapa va fi finalizata in iunie 2018 si va cuprinde 4100 m2 de oficii pentru un mediu de lucru eficient si profitabil, ceea ce înseamnă peste 500 de locuri de munca. Peste 1000 m2 de zona de coworking pentru 170 de freelanceri si strart-up-eri.

A doua etapa începe in februarie 2018 si va fi finalizata in decembrie 2021 si va cuprinde peste 17 000 m2 de oficii, creând adițional 2100 de locuri noi de munca. In martie 2020 se va da startul construcției ultimei etape din cadrul primului parc IT si care va fi finalizata in martie 2022. Ultima etapa va cuprinde adițional 4100 m2 de oficii si peste 500 de locuri de munca noi.

Ideea ta poate fi admirația și confortul a sute și mii de rezidenți, vizitatori si oaspeți Digital Park.

Perioada de închiriere: 5 ani, cu posibilitatea prelungirii.

Pot participa la licitație companiile care au obiectul de activitate menționat mai sus și care îndeplinesc condițiile de participare la licitație, prevăzute în documentația de atribuire.

Vizitarea spațiilor se poate programa în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 10:00 – 14:00.

Nivelul minim al chiriei lunare de la care pornește licitația este de 20,00 euro/mp.

 

Ofertele vor fi transmise la adresa de email: info@digitalpark.md, până cel târziu în data de 15.04.2018, ora 10:00.

Informații suplimentare se pot obține la nr. de telefon: 069 449 449

Persoana de contact: Andrei Nistor.

 

Documente:

Caiet de sarcini

Plan restaurant