Articles

5 beneficii ale unui spațiu într-un parc IT

IT parcurile ce au ca destinație închirierea de spatii de birouri pentru companii din industria IT, sunt proiectate pornind de la o serie de beneficii importante de luat in considerare atunci când alegem locația companiei pe care o reprezentam.

 

  1. Oferă spatii generoase ce pot fi personalizate de către angajați, astfel creste satisfacția acestora la locul de munca si productivitatea.
  2. Facilitățile complete integrate ușurează sarcina angajatorului, o varietate de facilitați incluse in pachetul de închiriere transforma experiența de găsirea a unui sediu IT, într-o necesitate logistica rezolvata rapid, eficient. Sunt asigurate prin contractul de închiriere serviciile de securitate, parcare, administrare, curățenie s.a .
  3. IT Parcurile inteligente asigura astăzi locuri variate de luat masa si relaxare, cafenele si terase pentru relaxare, pauze si momente de reconectare foarte apreciate de angajați.
  4. O locație cu prestigiu aduce si businessului rezident un aport in creșterea credibilității, notorietății, locul de munca devine un motiv de mândrie si pentru angajați si pentru angajatori.
  5. In locațiile foarte populare vor apărea si servicii oferite in colaborare, oferte speciale pentru companiile IT, servicii oferite de terți, vorbind de un număr mai mare de oameni prezenți in același areal. Servicii de banking spre exemplu, servicii de sănătate, telecomunicații etc.

 

IT parcurile sunt concepte noi care au atras atenția dezvoltatorilor tocmai prin multitudinea de beneficii pe care le integrează încă din faza de proiect si le propun rezidenților odată cu deschiderea porților.