News

Servicii bancare la îndemână, în incinta Digital Park

Digital Park este un ecosistem IT unic, care pune la dispoziția rezidenților săi și nu doar un spectru larg de servicii: bancare, restaurant, săli de evenimente și multe altele. Pentru fazele următoare ale proiectului, este preconizată lărgirea gamei de servicii, cum ar fi cele medicale, fitness, food zone și altele. 

La moment, avem deja o bancă funcțională în incinta Digital Park, unde persoanele fizice și juridice pot beneficia de tot spectrul de servicii bancare. În incinta sucursalei sunt terminale de autoservire, prin intermediul cărora poţi efectua un şir de operaţiuni bancare, inclusiv: 

  1. Achitarea plăţilor pentru prestatorii de servicii (energie electrică, termică, gaze naturale, telefonie mobilă, fixă, Internet, alimentare cu apă sau deservire bloc), la orice oră, fără a mai depinde de orarul încasării acestor plăţi la operatorul bancar. 
  2. Achitarea amenzilor, taxelor şi impozitelor.
  3. Suplinirea contului cu noi mijloace financiare.
  4. Achitare ratelor lunare ale creditului. 
  5. Suplinirea contului de depozit etc.

 

Toate aceste servicii sunt dezvoltate pentru ca rezidenții, dar și publicul larg să găsească soluții moderne într-un singur loc. Digital Park — the place to be!

.